Vis & seizoen / 4 Juli-Augustus Plat en rond

Vis & seizoen / 4 Juli-Augustus Plat en rond

De redactie van het gastronomische magazine Culinaire Saisonnier en de beroemde vishandel Jan van As
gingen de uitdaging aan om vrijwel álle eetbare vissen ter wereld in beeld te brengen, voorzien van overheerlijke
recepten van bekende Nederlandse, Belgische en Franse chefs. Het complete overzicht is dermate omvangrijk
dat gekozen werd voor een serie van zes delen. Bovendien is er in de visstand ook sprake van zes seizoenen.
In de zes delen komen ongeveer tweehonderd vissoorten en tweehonderd bekende chefs aan bod. Elke
vissoort gaat vergezeld van prachtige fotografie van Norbert Koreman, een uitvoerige omschrijving en twee
recepten: een moeilijk en een gemakkelijk. In elk boek is een verklarende woordenlijst opgenomen, alsook een
wereldkalender van vissoorten en hun alternatieven.
Met recepten van de volgende chefs Sergio Herman, Jannis Brevet, Wilco Berends, Felix Alen, Gerrit Greveling,
Jeroen Granemann, Jon Sistermans, Otto Nijenhuis, Marcel van Zomeren,
Martijn van Roon, Gert Blom, Ferdie Dolk, Th omas van Santvoort,
Adri Branderhorst, Roel Gilissen, Sam Poots, Edwin Vinke

Auteur | N. Koreman
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789058263995
Boekomslag voor ISBN: 9789078491002
Boekomslag voor ISBN: 9789078491040
Boekomslag voor ISBN: 9789040095160
Boekomslag voor ISBN: 9789040091902
Boekomslag voor ISBN: 9789021529691


Boekn ©