Sous Vide Cuisine, De Vacuum Revolutie
Sous-vide - een revolutionaire culinaire techniek om voedsel in een vacuümverpakking
bij lage temperatuur te garen. De Spaanse topchefs Joan Roca en Salvador Brugués
ontwikkelden deze techniek in de loop van jaren tot het hoogste gastronomische niveau.
In dit boek onthullen zij hoe zij met sous-vide bijzondere verandering in producten tot
stand brengen en zo veel smakelijker, malsere en zachtere gerechten kunnen serveren.
In zijn met drie Michelinsterren onderscheiden restaurant El Celler de Can Roca in
Girona bereidt Joan Roca met sous-vide de allermooiste schotels die een internationaal
kennerspubliek in verrukking brengen. Een selectie van de allerbeste recepten is in dit
boek opgenomen als bewijs van de unieke mogelijkheden die deze kooktechniek
aan zowel beroepskoks als kookliefhebbers te bieden heeft.
bij lage temperatuur te garen. De Spaanse topchefs Joan Roca en Salvador Brugués
ontwikkelden deze techniek in de loop van jaren tot het hoogste gastronomische niveau.
In dit boek onthullen zij hoe zij met sous-vide bijzondere verandering in producten tot
stand brengen en zo veel smakelijker, malsere en zachtere gerechten kunnen serveren.
In zijn met drie Michelinsterren onderscheiden restaurant El Celler de Can Roca in
Girona bereidt Joan Roca met sous-vide de allermooiste schotels die een internationaal
kennerspubliek in verrukking brengen. Een selectie van de allerbeste recepten is in dit
boek opgenomen als bewijs van de unieke mogelijkheden die deze kooktechniek
aan zowel beroepskoks als kookliefhebbers te bieden heeft.
Auteur | | nvt |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |