Sous vide

Sous vide

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller. Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!

Auteur | Thomas Keller
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461432230
Boekomslag voor ISBN: 9789045208299
Boekomslag voor ISBN: 9789022336014
Boekomslag voor ISBN: 9789048309085
Boekomslag voor ISBN: 9789073191792
Boekomslag voor ISBN: 9780399578069


Boekn ©