Sauzen En Marinades Koken Met Stijl
De juiste saus, marinade of salsa kan een gerecht op een veel hoger
culinair niveau tillen. Er is een saus voor elk soort gerecht, of het nu
gaat om een hapje of voorgerecht, een hoofdgerecht of een dessert. SAUZEN
EN MARINADES biedt alle kookliefhebbers een schat aan tips en technieken
voor het maken van heerlijke sauzen en verrukkelijke marinades die van een
gewoon gerecht een gastronomisch festijn kunnen maken. Van traditionele
favorieten zoals hollandaise en aïoli tot meer eigentijdse traktaties zoals
een grapefruit-honingmarinade, biedt dit unieke kookboek zowel de beginner
als de meer
ervaren kok voor elk wat wils.
culinair niveau tillen. Er is een saus voor elk soort gerecht, of het nu
gaat om een hapje of voorgerecht, een hoofdgerecht of een dessert. SAUZEN
EN MARINADES biedt alle kookliefhebbers een schat aan tips en technieken
voor het maken van heerlijke sauzen en verrukkelijke marinades die van een
gewoon gerecht een gastronomisch festijn kunnen maken. Van traditionele
favorieten zoals hollandaise en aïoli tot meer eigentijdse traktaties zoals
een grapefruit-honingmarinade, biedt dit unieke kookboek zowel de beginner
als de meer
ervaren kok voor elk wat wils.
Auteur | | Onbekend |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |