Het Fijne Van Vlees ...En Recepten Van Nederlands Beste Chefs

Het Fijne Van Vlees ...En Recepten Van Nederlands Beste Chefs

het fijne van
Vlees
...en recepten van Nederlands beste chefs
Van het land tot op het bord in een Nederlands toprestaurant.
De 24 beste (sterren-) chefs van Nederland vertellen over hun liefde voor vlees en geven daarbij hun favoriete vleesgerechten prijs. Jonnie Boer vertelt onder meer over Lamshals met zwezerik, nier en tong, Lucas Rive geeft het recept van Bokkedoorns' befaamde Steak tartaar en Hans van Wolde geeft recepten van drie bereidingen van het Livar-varken. En zo dus nog veel meer...
Het fijne van vlees combineert de heerlijkste gerechten met verhalen over het zuiverste vlees, van runderen uit Schotland tot Spaanse varkens. Al dit vlees is geselecteerd door Eijmert Teekens van Chateaubriand, die dit prachtige vlees aan talloze Nederlandse toprestaurants levert.
Het fijne van vlees is geschreven door culinair journalist Jan Lagrouw. Fotograaf Kees Hageman heeft naast alle culinaire fotografie ook de restaurants en de dieren fantastisch in beeld gebracht.

Auteur | J. Lagrouw
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401468886
Boekomslag voor ISBN: 9789048833337
Boekomslag voor ISBN: 9789021557540
Boekomslag voor ISBN: 9789083139814
Boekomslag voor ISBN: 9789036636728
Boekomslag voor ISBN: 9789089891693


Boekn ©