Kookbijbels - Vleesbijbel

Kookbijbels - Vleesbijbel

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.


Auteur | Gertjan Kiers
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo libris logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048862627
Boekomslag voor ISBN: 9789048870547
Boekomslag voor ISBN: 9789048858019
Boekomslag voor ISBN: 9789048836901
Boekomslag voor ISBN: 9789048820948
Boekomslag voor ISBN: 9789048832507


Boekn ©