Koken Op Z'N Belgisch

Koken Op Z'N Belgisch

Een Belg geeft aan het begrip aardappels, vlees en groente een rijke, gevarieerde uitleg. Die stooft een sjalotje mee, giet er een scheut room, geuze of trappist bij, zet een schaaltje kriekensoep op tafel... maakt aardse gerechten als Waterzooi, Stoemp en Potjesvlees. In dit boek staan ze allemaal, dus ook Garnaalkroketjes, Radijsjessoep en Brusselse wafels toe. En nog veel meer, koken op z'n Belgisch is breed genieten.

Auteur | M. Declercq
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048308200
Boekomslag voor ISBN: 9789020978902
Boekomslag voor ISBN: 9789401410526
Boekomslag voor ISBN: 9789076685120
Boekomslag voor ISBN: 9789461884282
Boekomslag voor ISBN: 9789026928932


Boekn ©