Cucina Belgisch

Cucina Belgisch

Na Marokkaans, Portugees en Thaïs verschijnt nu het vierde deel in de succesvolle Cucina-reeks van Van Dishoeck. Opnieuw werden de gekende en vergeten klassiekers van een land, dit maal ons eigen België, samengebracht in een prachtig geïllustreerd kookboek.
Ruim vijftig traditionele gerechten passeren de revue in Belgisch, zoals de overbekende Gentse waterzooi, konijn met pruimen en speculaas. Ook aan minder bekende pareltjes van de Belgische keuken wordt ruime aandacht geschonken. Bij elk recept raden de auteurs bovendien een passend Belgisch bier aan. Het kookboek Belgisch is dan ook de perfecte manier om ons eigen culinair patrimonium te (her)ontdekken!

Auteur | M. Declercq
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789027451446
Boekomslag voor ISBN: 9789048308200
Boekomslag voor ISBN: 9789076685120
Boekomslag voor ISBN: 9789066112483
Boekomslag voor ISBN: 9789020978902


Boekn ©