Wild en gevogelte
Als u denkt dat wild alleen voor jagers is weggelegd, hebt u het mis. Het is gewoon te koop, iedereen kan er mee aan de slag en dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Wild en Gevogelte levert dat bewijs het je met wild alle kanten opkunt. In feite kunt u de maaltijd zo gemakkelijk of moeilijk maken als u zelf wilt. In dit boek zijn 80 recepten opgenomen van de beste chef-koks ter wereld. De recepten lopen uiteen van snelle biefstukken tot tijdrovende terrines en lang pruttelende stoofpotten. Lees ze door en kies een van de simpele uit om mee te beginnen; als u eenmaal hebt ontdekt hoe verrukkelijk en bijzonder wild smaakt, wilt u ze vast allemaal proberen. Ontdek zelf dat u met wild meer kunt dan alleen een kerstmaaltijd bereiden. Wild is natuurlijk bij uitstek geschikt voor een feestelijke maaltijd, maar leent zich ook prima voor de meer alledaagse werkelijkheid. Voor wie een heel konijn of een hele haas te veel is voor één gerecht, is wild bovendien een uitkomst, want wat u te vee
Auteur | | J. Berton |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |