Desserts En Patisserie

Desserts En Patisserie

De creaties van patissier Harry Mercuur zijn net zo kleurrijk als zijn karakter en levenswandel. Het zijn creaties van een beeldend kunstenaar die op een aangenaam verwarrende manier de zintuigen weet te prikkelen: zijn deze kunstwerkjes te mooi om op te eten of te lekker om te laten staan? Harry Mercuur, die zijn vaardigheden perfectioneerde in de bekendste hotels van West Europa, biedt u in dit boek een zorgvuldige selectie van zijn eigen recepten voor patisserie en desserts. Hélène Matze redigeerde de receptuur en zorgde voor een praktisch en overzichtelijk geheel. De schitterende foto's van Kees Hageman tonen in één oogopslag het verschil tussen gewoon gebak en de sprankelende 'cadeautjes' van Harry Mercuur

Auteur |
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783829084956
Boekomslag voor ISBN: 9789060206317
Boekomslag voor ISBN: 9789020999068
Boekomslag voor ISBN: 9789026930669
Boekomslag voor ISBN: 9789048319992
Boekomslag voor ISBN: 9789048318780


Boekn ©