Desserts patisserie van Harry mercu

Desserts patisserie van Harry mercu

De creaties van patissier Harry Mercuur zijn net zo kleurrijk als zijn karakter en levenswandel. Het zijn creaties van een beeldend kunstenaar die op een aangenaam verwarrende manier de zintuigen weet te prikkelen: zijn deze kunstwerkjes te mooi om op te eten of te lekker om te laten staan? Harry Mercuur, die zijn vaardigheden perfectioneerde in de bekendste hotels van West Europa, biedt u in dit boek een zorgvuldige selectie van zijn eigen recepten voor patisserie en desserts. Hélène Matze redigeerde de receptuur en zorgde voor een praktisch en overzichtelijk geheel. De schitterende foto's van Kees Hageman tonen in één oogopslag het verschil tussen gewoon gebak en de sprankelende 'cadeautjes' van Harry Mercuur

Auteur | Matze
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059565487
Boekomslag voor ISBN: 9789060208007
Boekomslag voor ISBN: 9789020973167
Boekomslag voor ISBN: 9789059564879
Boekomslag voor ISBN: 9789462500310
Boekomslag voor ISBN: 9789059568860


Boekn ©