Patisserie met fruit

Patisserie met fruit

Toppatisserie met het beste uit de boomgaard;;;Winnaar van 'Best book for professionals & pastry sweets' op Gourmand World Cookbook Awards 2013 Met welke appel maak je de lekkerste soufflé? Welke kersen zijn het meest geschikt voor cupcakes of makarons? Kun je perziken combineren met aardbeienconfituur? Of pruimen met chocolade? En met welke vruchten maak je de beste beignets? Meester-patissier Kris Goegebeur zet in dit boek acht fruitsoorten centraal. Hij koos er voor u de lekkerste variëteiten uit en ging op zoek naar de beste combinaties met taarten en desserts. Het resultaat hebt u nu in handen. In dit boek vindt u niet minder dan zestig ultieme fruitdesserts. En ze zijn niet alleen allemaal zeer verrassend, maar ook superlekker!

Auteur | Kris Goegebeur
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059568860
Boekomslag voor ISBN: 9789048318780
Boekomslag voor ISBN: 9789022334461
Boekomslag voor ISBN: 9782017206606
Boekomslag voor ISBN: 9789043930932
Boekomslag voor ISBN: 9789058974259


Boekn ©