Encyclopedie van de patisserie en desserts

Encyclopedie van de patisserie en desserts

De nieuwe bijbel van de patisserie. De bijbel van de patisserie en desserts: volledig geïllustreerde encyclopedie voor het leren bereiden van uw eigen patisserie en desserts.

300 handelingen en foefjes stap voor stap uitgelegd
- Alle technieken: glaceren, marmeren, snijden, bladerdeeg maken, etc.
- Vele suggesties voor het garneren van gerechten
- Met instructievideo’s waarin de belangrijkste technieken duidelijk worden uitgelegd

150 geïllustreerde basisrecepten
- De grote klassiekers: citroentaart, Paris-brest, clafoutis, crème brûlée e.v.a.
- De meest geraffineerde: o.a. croquembouche, omelette sibérienne, makaron, croissants
- En de meest ludieke: marshmallow, berlingot, ijslolly’s en meer

Geschreven door professionele leermeesters

Auteur | Vincent Boue
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789056159313
Boekomslag voor ISBN: 9789022334461
Boekomslag voor ISBN: 9789048319992
Boekomslag voor ISBN: 9789021559520
Boekomslag voor ISBN: 9789026930669
Boekomslag voor ISBN: 9789059568860


Boekn ©