Koken Als Roberto

Koken Als Roberto

Aan het Noordeinde in 's-Gravenhage is restaurant 'Da Roberto' gevestigd, één van de weinige Italiaanse toprestaurants in Nederland. Eigenaar en chefkok Roberto de Luca geeft de Italiaanse keuken een zeer bijzondere smaak; hij noemt zijn manier van koken dan ook 'una cucina particolare'. Berthe Meijer heeft in dit boek 44 recepten en een flink aantal van zijn basisrecepten beschreven. De charme van de Italiaanse keuken is dat ze vrij eenvoudig is. Daarom zijn zelfs deze recepten van een chefkok relatief gemakkelijk te bereiden voor de amateurkok. De prachtige foto's van Kees Hageman nodigen uit om zelf kennis te maken met deze heerlijke recepten.

Auteur | Meijer Berthe
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789060205266
Boekomslag voor ISBN: 9789060204436
Boekomslag voor ISBN: 9789025733438
Boekomslag voor ISBN: 9789061137887
Boekomslag voor ISBN: 9789062914807
Boekomslag voor ISBN: 9789023454649


Boekn ©