De essentie van chocola

De essentie van chocola

Leer alles over chocolade!
Verrukkelijke en klassieke recepten, zoals brownies, mousse, tartelettes en cake.
Verschillende vaardigheden en technieken, duidelijk beschreven om al uw desserts te laten slagen. Alle kennis over chocolade, van l'Ecole du Grand Chocolat Valrhona.

l'Ecole du Grand Chocolat Valrhona is opgericht in 1989 en trekt sindsdien professionals aan vanuit de hele wereld om de fijne kneepjes van het werken met chocolade te leren. De school wordt geleid door Frédéric Bau, een van de grootste patissiers en chocolatiers.

Auteur | Frédéric Bau
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789058975737
Boekomslag voor ISBN: 9789061208037
Boekomslag voor ISBN: 9789059562684
Boekomslag voor ISBN: 9789059565661
Boekomslag voor ISBN: 9789048318322
Boekomslag voor ISBN: 9789026142819


Boekn ©