Het cacao kookboek

Het cacao kookboek

Oude heler, moderne alchemist Cacao werd in oude beschavingen beschouwd als het voedsel van de goden. In onze moderne tijd is het ontegenzeggelijk een van de gezondste ingrediënten uit de natuur; dit superfood uit het Amazonegebied zit vol krachtige antioxidanten, vitaminen en mineralen. Onderzoek laat zien dat rauwe cacao ruim 40 keer meer antioxidanten bevat dan blauwe bessen en het is ook een de hoogste plantaardige bron van ijzer. Daarnaast is het een bron van serotonine en tryptofaan, twee belangrijke ‘feelgood’-stoffen. Dit boek staat vol voedzame zoete en hartige recepten waarin een vorm van cacao wordt gebruikt: rauwe-cacaopoeder, cacaonibs, chocolade van 100% cacao en cacaoboter. Je treft heerlijke ontbijtsmoothies aan, muffins met melasse, salades, pasta, ijs en zelfgemaakt schoonheidsproducten.

Auteur | Nicole Pisani
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059209053
Boekomslag voor ISBN: 9789020208788
Boekomslag voor ISBN: 9789048844401
Boekomslag voor ISBN: 9789462263376
Boekomslag voor ISBN: 9789026142819
Boekomslag voor ISBN: 9789048314430


Boekn ©