Kleine hapjes en voorgerechten

Kleine hapjes en voorgerechten

De moderne kok gaat de laatste jaren veel flexibeler met de indeling van maaltijden om. In restaurants kiezen de gasten vaak voor een aantal voorgerechten in plaats van een voor- en hoofdgerecht, en een maaltijd thuis kan heel gemakkelijk uit een aantal kleine hapjes en gerechten bestaan.
In Kleine hapjes en voorgerechten vindt de lezer gerechten die een weerspiegeling zijn van deze hedendaagse benadering. De recepten in dit schitterende boek prikkelen de smaakpapillen en zijn beslist niet ingewikkeld - dus eenvoudig door iedereen te maken. Bovendien zijn de recepten eenvoudig aan te passen: door de hoeveelheden te veranderen kunnen de gerechten omgetoverd worden in een uitgebreid hoofdgerecht of juist een kleinere borrelhap. De recepten zijn gerangschikt naar verschillende gelegenheden. Voor een feestje, de dagelijkse maaltijd, etentjes met vrienden en familie of voor grotere groepen: dit schitterende boek biedt veelzijdige recepten voor elke gelegenheid.
De Australische kok Shane Osborn van het Londense restaurant Pied à Terre is een van de meest vernieuwende en hooggewaardeerde chef-koks die met een Michelin-ster is onderscheiden.

Auteur | Shane Osborn
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789060973615
Boekomslag voor ISBN: 9789046815380
Boekomslag voor ISBN: 9789060976036
Boekomslag voor ISBN: 9789036639415
Boekomslag voor ISBN: 9789082745238
Boekomslag voor ISBN: 9789039617168


Boekn ©