Bonbon
In de Kookboekhandel in Amsterdam wordt regelmatig gevraagd naar een boek over het zelf
maken van bonbons. Jonah Freud, eigenaresse van de boekhandel, kon haar klanten hiermee
niet helpen – zo'n boek bestond niet. Reden voor haar om aan de beroemde Amsterdamse
chocolatier Kees Raat te vragen zijn geheimen prijs te geven.
Zelf thuis bonbons maken past helemaal in de trend van deze tijd, om in de keuken met passie
en geduld quality time te genereren. Alle technieken die bij bonbons maken komen kijken
worden Bonbon duidelijk in tekst en beeld uitgelegd. Van slagroomtruffels tot tomaat-
balsamico-bonbons en van jasmijnlolly's tot earl-grey bonbons. De afsluiting van een perfect
diner, je handgemaakte bonbons op tafel zetten!
Met dit eerste bonbonboek voor de amateur kan iedereen thuis zonder veel problemen aan de
gang.
Auteur | | J. Freud |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |