Chocolade

Chocolade

WARM, KOUD, ROMIG, SMEUÏG, ZALIG, KROKANT, PUUR, WIT, GLAD, GEGLAZUURD, ZOET...
TAARTEN, CRÈMES, MOUSSE, FONDANT, GEBAK, CREATIES, BONBONS, DRANKJES, CAKE, BANKET, IJS, DECORATIES, ENZ.
CHOCOLADE, EEN STRELING VOOR DE OGEN, EEN GENOT IN DE MOND, EEN EMOTIONELE ERVARING VOOR ALLE ZINTUIGEN
LAAT U VERLEIDEN DOOR HET INTENSE KARAKTER VAN CHOCOLADE

Auteur | Christophe Felder
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021572574
Boekomslag voor ISBN: 9789048319992
Boekomslag voor ISBN: 9789048844401
Boekomslag voor ISBN: 9789401488624
Boekomslag voor ISBN: 9789059561953
Boekomslag voor ISBN: 9789048318780


Boekn © 2025