Chocolade
WARM, KOUD, ROMIG, SMEUÏG, ZALIG, KROKANT, PUUR, WIT, GLAD, GEGLAZUURD, ZOET...
TAARTEN, CRÈMES, MOUSSE, FONDANT, GEBAK, CREATIES, BONBONS, DRANKJES, CAKE, BANKET, IJS, DECORATIES, ENZ.
CHOCOLADE, EEN STRELING VOOR DE OGEN, EEN GENOT IN DE MOND, EEN EMOTIONELE ERVARING VOOR ALLE ZINTUIGEN
LAAT U VERLEIDEN DOOR HET INTENSE KARAKTER VAN CHOCOLADE
TAARTEN, CRÈMES, MOUSSE, FONDANT, GEBAK, CREATIES, BONBONS, DRANKJES, CAKE, BANKET, IJS, DECORATIES, ENZ.
CHOCOLADE, EEN STRELING VOOR DE OGEN, EEN GENOT IN DE MOND, EEN EMOTIONELE ERVARING VOOR ALLE ZINTUIGEN
LAAT U VERLEIDEN DOOR HET INTENSE KARAKTER VAN CHOCOLADE
Auteur | | Christophe Felder |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |