Het atelier van de chocolatier

Het atelier van de chocolatier

Het Atelier van de Chocolatier biedt meer dan 270 eenvoudige, concrete en praktische recepten die het volledige spectrum aan confiserie bestrijken (van bonbons en truffels tot snackbars...). Bereidingen met een korte, middellange of lange houdbaarheid, geïnspireerd op de vijf kleuren chocolade van Callebaut en uitgevoerd in verschillende chocoladesoorten. De trotse groep Callebaut Chefs heeft krachten en expertise gebundeld om harten te veroveren en inspiratie, motivatie en kennis te brengen aan iedere ambachtelijke chocolatier en chef, of je nu een beginner bent of je chocoladebedrijf verder wilt laten groeien.

Met bijdragen van de Callebaut Chefs Tribe
Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clare England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddanno en Ryan Stevenson


Auteur | The proud collective of Callebaut Chefs
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021572574
Boekomslag voor ISBN: 9789401473385
Boekomslag voor ISBN: 9789048844401
Boekomslag voor ISBN: 9780470424414
Boekomslag voor ISBN: 9789048310173


Boekn ©