Smaken Van De Seizoenen Najaar Winter
SMAKEN VAN DE SEIZOENEN HERFST WINTER, G.Rhodes
De herfst is een tijd van overvloed,met appelen en peren, pompoenen,wilde paddestoelen walnoten en wortelgroenten,alles vers geoogst. Zelfs in de winter is er een verrassende hoeveelheid verse producten van eigen grond,met kool,prei en rabarber voorop.
In dit tweede deel van Gary Rhodes Smaken van de seizoenen maakt Gary gebruik van de mooiste seizoenproducten in meer dan 120 originele recepten. Hij haalt het beste uit de ruime keus aan ingrediƫnten die er te krijgen zijn en maakt verrukkelijke voorgerechten als Pompoensoep en Pakistaanbeignets met een dipsaus van blauwe kaas en walnoten en uitnodigde hoofdgerechten als lamslapjes met mandarijntjes en groene groenten, gebakken,kabeljouw met knolselderij,zilveruitjes en spek en mosselen met pompoen. Hij eindigt met een keus aan verfijnde desserts, zoals Appelvlaai en Clementineballetjes met passievruchtensiroop. Omdat Gary de beste verse ingrediƫnten gebruikt,zijn de gerechten eenvoudig te maken,zonder ingewikkelde sauzen of technieken,zodat de natuurlijke smaak optimaal tot zijn recht komt.
Gary Rhodes Smaken van de seisoenen is een eerbetoon aan het feit dat producten altijd het lekkerste zijn in eigen seizoen. Als naslagwerk en als inspiratiebron is Herfst en winter onmiskenbare lectuur voor zowel ervaren koks als beginners in de keuken.
De herfst is een tijd van overvloed,met appelen en peren, pompoenen,wilde paddestoelen walnoten en wortelgroenten,alles vers geoogst. Zelfs in de winter is er een verrassende hoeveelheid verse producten van eigen grond,met kool,prei en rabarber voorop.
In dit tweede deel van Gary Rhodes Smaken van de seizoenen maakt Gary gebruik van de mooiste seizoenproducten in meer dan 120 originele recepten. Hij haalt het beste uit de ruime keus aan ingrediƫnten die er te krijgen zijn en maakt verrukkelijke voorgerechten als Pompoensoep en Pakistaanbeignets met een dipsaus van blauwe kaas en walnoten en uitnodigde hoofdgerechten als lamslapjes met mandarijntjes en groene groenten, gebakken,kabeljouw met knolselderij,zilveruitjes en spek en mosselen met pompoen. Hij eindigt met een keus aan verfijnde desserts, zoals Appelvlaai en Clementineballetjes met passievruchtensiroop. Omdat Gary de beste verse ingrediƫnten gebruikt,zijn de gerechten eenvoudig te maken,zonder ingewikkelde sauzen of technieken,zodat de natuurlijke smaak optimaal tot zijn recht komt.
Gary Rhodes Smaken van de seisoenen is een eerbetoon aan het feit dat producten altijd het lekkerste zijn in eigen seizoen. Als naslagwerk en als inspiratiebron is Herfst en winter onmiskenbare lectuur voor zowel ervaren koks als beginners in de keuken.
Auteur | | G. Rhodes |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |