Smaken Van De Seizoenen Voorjaar Zomer
In Smaken van de seizoenen laat Gary Rhodes zien hoe je
optimaal gebruik kunt maken van seizoenproducten om thuis
de heerlijkste gerechten op tafel te zetten. Elk seizoen heeft
bijzondere ingrediënten die van eigen bodem komen. Deze
kunnen zo rijp mogelijk worden geoogst omdat ze niet van ver hoeven worden overgevlogen.
In Smaken van de seizoenen zijn ruim 120 originele recepten
opgenomen van voor-, hoofd- en nagerechten, zoals bijvoorbeeld Aspergesalade met nieuwe aardappelen en radijs, Zeetong met spinazie en worteltjes met vanille en rozemarijn en Taart met zwarte bessen, honing en amandelen. Gary’s recepten zijn makkelijk te maken, omdat ze
uitgaan van smaak in plaats van gecompliceerde sauzen of
technieken. Zo halen ze het beste uit elk seizoen.
Gary Rhodes is bekend als ambassadeur van seizoenproducten van eigen bodem. Hij maakte voor de BBC acht televisieseries en schreef meer dan tien succesvolle kookboeken
‘Ik ben een voorstander van het ontwikkelen van nieuwe smaken, maar we mogen nooit vergeten dat we in eigen land de beste producten ter wereld voortbrengen.’
Gary Rhodes
optimaal gebruik kunt maken van seizoenproducten om thuis
de heerlijkste gerechten op tafel te zetten. Elk seizoen heeft
bijzondere ingrediënten die van eigen bodem komen. Deze
kunnen zo rijp mogelijk worden geoogst omdat ze niet van ver hoeven worden overgevlogen.
In Smaken van de seizoenen zijn ruim 120 originele recepten
opgenomen van voor-, hoofd- en nagerechten, zoals bijvoorbeeld Aspergesalade met nieuwe aardappelen en radijs, Zeetong met spinazie en worteltjes met vanille en rozemarijn en Taart met zwarte bessen, honing en amandelen. Gary’s recepten zijn makkelijk te maken, omdat ze
uitgaan van smaak in plaats van gecompliceerde sauzen of
technieken. Zo halen ze het beste uit elk seizoen.
Gary Rhodes is bekend als ambassadeur van seizoenproducten van eigen bodem. Hij maakte voor de BBC acht televisieseries en schreef meer dan tien succesvolle kookboeken
‘Ik ben een voorstander van het ontwikkelen van nieuwe smaken, maar we mogen nooit vergeten dat we in eigen land de beste producten ter wereld voortbrengen.’
Gary Rhodes
Auteur | | G. Rhodes |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |