Echt Te Gekke Pasta
Het ultieme boek voor pastaliefhebbers
In Italië is een maaltijd zonder pasta bijna ondenkbaar en ook in de rest van de wereld genieten spaghetti & co. ongekende populariteit. Pastagerechten zijn goedkoop, snel te bereiden, erg voedzaam en ongelooflijk veelzijdig. De hoeveelheid verse en gedroogde pastavariëteiten is bijna oneindig en door deze ook nog eens te combineren met verschillende sauzen kan iedere dag van het jaar gemakkelijk een ander pastagerecht op tafel worden gezet.
Echt te gekke pasta is verdeeld in soepen, snelle gerechten, pasta voor iedere dag, licht en gezond, gerechten om van tevoren te bereiden en imponerende gerechten. Dit alles wordt voorafgegaan door productinformatie, basisreceptuur en info over de pastamachine. Echt te gekke pasta: een schitterend geïllustreerd, inspirerend kookboek voor elke pastaliefhebber.
Ursula Ferrigno leerde als klein kind van haar grootmoeder koken door haar bij het bereiden van de traditionele Italiaanse gerechten gade te slaan. Zij was docent voor de Cordon Vert en tegenwoordig geeft zij kookcursussen bij Books for Cooks in Londen en in Toscane. Zij schreef verschillende kookboeken waaronder Real Fast Vegetarian Food en Bringing Italy Home.
In Italië is een maaltijd zonder pasta bijna ondenkbaar en ook in de rest van de wereld genieten spaghetti & co. ongekende populariteit. Pastagerechten zijn goedkoop, snel te bereiden, erg voedzaam en ongelooflijk veelzijdig. De hoeveelheid verse en gedroogde pastavariëteiten is bijna oneindig en door deze ook nog eens te combineren met verschillende sauzen kan iedere dag van het jaar gemakkelijk een ander pastagerecht op tafel worden gezet.
Echt te gekke pasta is verdeeld in soepen, snelle gerechten, pasta voor iedere dag, licht en gezond, gerechten om van tevoren te bereiden en imponerende gerechten. Dit alles wordt voorafgegaan door productinformatie, basisreceptuur en info over de pastamachine. Echt te gekke pasta: een schitterend geïllustreerd, inspirerend kookboek voor elke pastaliefhebber.
Ursula Ferrigno leerde als klein kind van haar grootmoeder koken door haar bij het bereiden van de traditionele Italiaanse gerechten gade te slaan. Zij was docent voor de Cordon Vert en tegenwoordig geeft zij kookcursussen bij Books for Cooks in Londen en in Toscane. Zij schreef verschillende kookboeken waaronder Real Fast Vegetarian Food en Bringing Italy Home.
Auteur | | Ursula Ferrigno |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |