Smaak van Sicilië

Smaak van Sicilië

De Siciliaanse keuken is veelzijdig en bevat een groot aantal ingrediënten die hun basis vonden in de Griekse, Romaanse, Arabische en Spaanse overheersingen. Veel vis, verse vruchten en een grote variëteit aan de meest heerlijke groenten.

Ursula Ferrigno, schrijfster van onder meer de eerder verschenen bestsellers 'Trattoria' en 'Italië Thuis' dook in de geschiedenis en oorsprong van de Siciliaanse keuken en selecteerde de meest onweerstaanbare recepten.

Naast salades, vis & vlees, soepen & pasta's , ook veel aandacht voor brood en desserts. Ieder recept is helder beschreven, gemakkelijk te maken en schitterend gefotografeerd.

Een tongstrelend kookboek en zonder meer een ode aan het mooie eiland!

Auteur | Ursula Ferrigno
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461431646
Boekomslag voor ISBN: 9781788791175
Boekomslag voor ISBN: 9789024594696
Boekomslag voor ISBN: 9789043929363
Boekomslag voor ISBN: 9789493300590
Boekomslag voor ISBN: 9789043908641


Boekn ©