FRANSE KAAS
Kazuko Masui en Tomoko Yamada brengen in een heldere stijl het verhaal van elke kaas - over de oorsprong, productiemethode, uiterlijk en smaak.
De bijzondere foto's van Yohei Maruyana laten de kleur en structuur van elke kaas duidelijk zien.
Wijnconnaisseurs Robert en Isabelle Vifian geven een specifiek wijnadvies bij de kazen.
Vorm, afmeting, melksoort, gewicht en het seizoen van elke kaas worden met duidelijke symbolen aangegeven.
De bijzondere foto's van Yohei Maruyana laten de kleur en structuur van elke kaas duidelijk zien.
Wijnconnaisseurs Robert en Isabelle Vifian geven een specifiek wijnadvies bij de kazen.
Vorm, afmeting, melksoort, gewicht en het seizoen van elke kaas worden met duidelijke symbolen aangegeven.
Auteur | | Kasuko Masui |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |