FRANSE KAAS

FRANSE KAAS

Kazuko Masui en Tomoko Yamada brengen in een heldere stijl het verhaal van elke kaas - over de oorsprong, productiemethode, uiterlijk en smaak.
De bijzondere foto's van Yohei Maruyana laten de kleur en structuur van elke kaas duidelijk zien.
Wijnconnaisseurs Robert en Isabelle Vifian geven een specifiek wijnadvies bij de kazen.
Vorm, afmeting, melksoort, gewicht en het seizoen van elke kaas worden met duidelijke symbolen aangegeven.

Auteur | Kasuko Masui
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789026936678
Boekomslag voor ISBN: 9789038905600
Boekomslag voor ISBN: 9789401479561
Boekomslag voor ISBN: 9789036611718
Boekomslag voor ISBN: 9789048302666
Boekomslag voor ISBN: 9789059088047


Boekn ©