Het Kaasboek

Het Kaasboek

Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame topproducten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.

Dit boek gaat over de mensen, de verhalen en de beleving achter meer dan vijftien internationale rauwmelkse kazen. Met liefde voor het metier en het product.


Auteur | Frédéric Van Tricht
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461432001
Boekomslag voor ISBN: 9789059088047
Boekomslag voor ISBN: 9789036611718
Boekomslag voor ISBN: 9789089899163
Boekomslag voor ISBN: 9789048302666
Boekomslag voor ISBN: 9789492077738


Boekn ©