Handboek Van De Franse Kaas

Handboek Van De Franse Kaas

De schrijvers Kazuko Masui en Tomoko Yamada brengen in een heldere, beknopte stijl het -verhaal van elke kaas - over de oorsprong, productiemethode, uiterlijk en smaak. De in speciale opdracht gemaakte foto's van Yohei Maruvama laten de kleur en structuur van elke kaas zien. De bij de kazen geadviseerde wijnen zijn aanbevolen door de internationale wijnkenners Robert en Isabelle Vifian. Door middel van duidelijke symbolen worden vorm, afmeting, melksoort, gewicht en het seizoen van elke kaas aangegeven


Auteur | Kazuko Masui
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789026936678
Boekomslag voor ISBN: 9789036611718
Boekomslag voor ISBN: 9789401479561
Boekomslag voor ISBN: 9789059470880
Boekomslag voor ISBN: 9789059088047
Boekomslag voor ISBN: 9789048302666


Boekn ©