Wokbijbel

Wokbijbel

Het is algemeen bekend dat het bereiden van voedsel met de wok stamt uit China. Soortgelijke technieken hebben zich door geheel Zuidoost-Azië en India verbreid en westerse koks hebben zich al gauw het gemak en de snelheid van het werken met de wok eigen gemaakt.
In dit boek zijn de beste recepten van Oost en West bijeengebracht. U wordt verrast door de enorme omvang van geroerbakte levensmiddelen en andere heerlijke recepten die in een wok bereid kunnen worden. Tevens zult u ontdekken dat u uw eigen favoriete recepten aan deze techniek gaat aanpassen.

Auteur | L. Doeser
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048868735
Boekomslag voor ISBN: 9789048303328
Boekomslag voor ISBN: 9789048870547
Boekomslag voor ISBN: 9789048301676
Boekomslag voor ISBN: 9789400508859


Boekn ©