De Nieuwe Wokbijbel

De Nieuwe Wokbijbel

Meer dan 180 klassieke en moderne roerbakgerechten uit het Oosten en Westen, geïllustreerd met ruim 700 foto’s die u stap voor stap de bereiding tonen

Ontdek de veelzijdigheid van de wok in deze bijzondere verzameling gerechten die u het Verre Oosten laten proeven

Bevat gerechten voor elke gelegenheid, van krokante loempia’s en sappige gestoomde dim sum tot snelle, verse roerbakgerechten, pittige curry’s en zoete, kleverige desserts

Met meer dan 180 recepten uit China en Zuidoost-Azië, zoals klassiekers als Knapperige Thaise miesalade, Gesmoorde varkensbuik met bladgroenten, Tempura van zeevruchten, Geroerbakt rundvlees in oestersaus en Nasi goreng

Met deskundig advies over het gebruik van een wok, duidelijke instructies, tips en bij elk recept een analyse van de voedingswaarde

Elk recept is voorzien van overzichtelijke voedingswaarden – van het aantal calorieën tot de hoeveelheid vet, cholesterol, koolhydraten, suiker en eiwitten

Auteur | S. Vijayakar
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048301676
Boekomslag voor ISBN: 9789048868735
Boekomslag voor ISBN: 9789059204713
Boekomslag voor ISBN: 9781445444857
Boekomslag voor ISBN: 9789054262190


Boekn ©