Alles Over Ei En Eiergerechten

Alles Over Ei En Eiergerechten

Een complete gids over eieren en het bereiden van eiergerechten. Dit boek bevat een schat aan waardevolle informatie over het kopen, bewaren en bereiden van eieren, met gedetailleerde stap-voor-stapinstructies die alle kooktechnieken demonstreren.
Alle bekende soorten eieren vindt u in dit van prachtige kleurenfoto's voorziene boek, zoals het kippen-, eenden- en kwartelei en exotischer soorten als het ganzen-, struisvogel- en emoe-ei.
Met meer dan 150 inspirerende recepten, waaronder klassiekers zoals roerei met gerookte zalm, salade Niçoise en custard met gebrande suiker, maar ook moderne creaties zoals gepocheerde eieren met pancetta en raket, tomatenbrood met mozzarella en koude Grand Marnier-soufflés.
Of u nu de voorkeur geeft aan de vertrouwde smaak van een vers gepocheerd eitje of een luchtige soufflé of aan de verrukking van een meringue die in de mond smelt, dit boek biedt u veel inspiratie en vele recepten én mag in geen enkele keuken ontbreken.

Auteur | Alex Barker
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461430762
Boekomslag voor ISBN: 9789022336755
Boekomslag voor ISBN: 9789045209814
Boekomslag voor ISBN: 9789046827932
Boekomslag voor ISBN: 9789401441278
Boekomslag voor ISBN: 9789002222955


Boekn ©