Inter Scaldes En Jannis Brevet
Nieuwe chef, maar nog altijd 2 sterren
* Het eerste boek van een van de meest toonaangevende jonge chefs van het moment
* Uitdagende recepten met het accent op de creatie van smaak
* Duidelijke receptuur en schitterende foto´s
Jannis Brevet groeide op in Zeeland. Na de nodige omzwervingen door Europa, waarbij hij op zijn weg diverse Michelinsterren wist te verwerven, keerde hij in 2001 terug naar zijn geboortegrond. Als nieuwe eigenaar/chefkok van het tweesterren-restaurant Inter Scaldes weet Brevet een hoge mate van perfectie te bereiken met de voor hem zo typerende, ogenschijnlijk simpele creaties. Kookkunst dus teruggebracht tot in zijn allerpuurste en meest volmaakte essentie.
* Het eerste boek van een van de meest toonaangevende jonge chefs van het moment
* Uitdagende recepten met het accent op de creatie van smaak
* Duidelijke receptuur en schitterende foto´s
Jannis Brevet groeide op in Zeeland. Na de nodige omzwervingen door Europa, waarbij hij op zijn weg diverse Michelinsterren wist te verwerven, keerde hij in 2001 terug naar zijn geboortegrond. Als nieuwe eigenaar/chefkok van het tweesterren-restaurant Inter Scaldes weet Brevet een hoge mate van perfectie te bereiken met de voor hem zo typerende, ogenschijnlijk simpele creaties. Kookkunst dus teruggebracht tot in zijn allerpuurste en meest volmaakte essentie.
Auteur | | Cila van der Endt |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |