Puur Zeeland - Sergio Herman; Quinten Lange

Puur Zeeland - Sergio Herman; Quinten Lange

In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstochtdoor een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrdiënten en vernieuwende bereidingswijzen, het gebruik van exotische kruiden enn specerijen samen met oer-Zeeuwse producten maken eten bij restaurant Oud Sluis tot een unieke gebeurtenis. In de keuken van Sergio Herman staat versheid centraal; dit betekent dat hij vooral regionale en seizoensgebonden producten gebruikt. Gelukkig biedt zijn directe omgeving, Zeeuws Vlaanderen en de Zeeuwse eilanden, hierboor een overschot aan mogelijkheden.
Druk: 3e
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
ISBN: 9789089890603
Illustraties: aanwezig in kleur
Aantal pagina’s: 192
Afmeting: 25 x 20 x 2 cm
Gewicht: 911 g
Verschijningsdatum: maart 2011
Uitgever: Terra

Auteur | Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789038811420
Boekomslag voor ISBN: 9789490028480
Boekomslag voor ISBN: 9789038809878
Boekomslag voor ISBN: 9789048840724
Boekomslag voor ISBN: 9789048862283
Boekomslag voor ISBN: 9789089312204


Boekn ©