Puur Zeeland - Sergio Herman; Quinten Lange
In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstochtdoor een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrdiënten en vernieuwende bereidingswijzen, het gebruik van exotische kruiden enn specerijen samen met oer-Zeeuwse producten maken eten bij restaurant Oud Sluis tot een unieke gebeurtenis. In de keuken van Sergio Herman staat versheid centraal; dit betekent dat hij vooral regionale en seizoensgebonden producten gebruikt. Gelukkig biedt zijn directe omgeving, Zeeuws Vlaanderen en de Zeeuwse eilanden, hierboor een overschot aan mogelijkheden.
Druk: 3e
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
ISBN: 9789089890603
Illustraties: aanwezig in kleur
Aantal pagina’s: 192
Afmeting: 25 x 20 x 2 cm
Gewicht: 911 g
Verschijningsdatum: maart 2011
Uitgever: Terra
Druk: 3e
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
ISBN: 9789089890603
Illustraties: aanwezig in kleur
Aantal pagina’s: 192
Afmeting: 25 x 20 x 2 cm
Gewicht: 911 g
Verschijningsdatum: maart 2011
Uitgever: Terra
Auteur | | Onbekend |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |