Van druif tot dronk

Van druif tot dronk

* Wat betekenen al die termen op het etiket?
* Is een kurk beter dan een schroefdop?
* Is dure wijn lekkerder?
* Hoe warm of koud serveer je rood, wit en rosé, en waarom?

Antwoorden op deze vragen en nog veel meer vindt u in dit nuchtere (jawel!) boekje, waarmee u zelfverzekerd iedere ¿kenner¿ aftroeft. Van druif tot dronk bevat onmisbare wetenswaardigheden over wijn kopen, wijn proeven, het werk van de wijnboer, druivensoorten, welke wijnen je bij en in het eten schenkt, de lekkerste wijnadressen. Nicolaas Klei vertelt u wat onzin en aanstellerij is, en wat u écht over wijn moet weten om er met meer plezier van te genieten.

Nicolaas Klei (1961) heeft met zijn boeken al honderdduizenden lezers bekeerd tot de overtuiging dat wijn niet moeilijk moet zijn, maar lekker. Hij schreef behalve negen edities van de Super(markt)wijngids diverse wijnboeken, waaronder de alom geprezen wijnencyclopedie Tot op de bodem.


Auteur | Nicolaas Klei
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044121278
Boekomslag voor ISBN: 9789401487146
Boekomslag voor ISBN: 9789075665871
Boekomslag voor ISBN: 9789048001897
Boekomslag voor ISBN: 9789060974278


Boekn ©