Siciliaanse Keuken
De essentie van de Siciliaanse keuken is haar eenvoud: dagverse producten van het eiland zelf en verse ingrediënten die nauwelijks opsmuk behoeven. De recepten uit de Siciliaanse keuken sluiten perfect aan bij onze hedendaagse, drukke levensstijl. Of u nu een ontspannend zondagochtendontbijt wilt maken, iets lekkers bij de thee, een snel-na-het-werk-diner, of uw vrienden op een gastvrij diner wilt onthalen, de recepten in dit boek zullen een bron van inspiratie zijn.
Zelfgemaakte pasta, geaderde kaas, knapperige groente, aromatische kruiden en noten, verse vis, zijdezacht lamsvlees en een overheerlijke selectie groente en fruit zijn de basis voor meer dan 75 authentieke gerechten die u keer op keer zult willen serveren.
Zelfgemaakte pasta, geaderde kaas, knapperige groente, aromatische kruiden en noten, verse vis, zijdezacht lamsvlees en een overheerlijke selectie groente en fruit zijn de basis voor meer dan 75 authentieke gerechten die u keer op keer zult willen serveren.
Auteur | | Clarissa Hyman |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |