Spaanse Keuken
Op culinaire reis door Spanje... De definitieve bijbel van de Spaanse keuken!
Penelope Casas heeft voor 'De Spaanse keuken' de beste recepten uit de zeven Spaanse culinaire regio's bijeengebracht. Geniet van gerechten als Bacaloo al Pil Pil, Baskische kabeljauw in romige knoflooksaus uit het noorden, en Pollo al Chilindron, kip met rode pepers uit Aragon. Of probeer eens een van die glorieuze paella's uit het zuidoosten, zoals Paella a la Marinera, een paella met zeevis...
Penelope Casas heeft voor 'De Spaanse keuken' de beste recepten uit de zeven Spaanse culinaire regio's bijeengebracht. Geniet van gerechten als Bacaloo al Pil Pil, Baskische kabeljauw in romige knoflooksaus uit het noorden, en Pollo al Chilindron, kip met rode pepers uit Aragon. Of probeer eens een van die glorieuze paella's uit het zuidoosten, zoals Paella a la Marinera, een paella met zeevis...
Auteur | | Penelope Casas |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |