De Echte Spaanse Keuken
Van de beroemde Boqueria in Barcelona tot de kleine dorpsmarkten op het platteland, in het leven en de keuken van de Spanjaarden spelen het marktwezen en verse regionale producten een belangrijke rol. De echte Spaanse keuken richt zich op basisingrediƫnten en basiskookprincipes voor eenvoudige, eerlijke en verrukkelijke Spaanse recepten.
Verdeeld over verschillende kramen vindt u op de plaatselijke markt: schaaldieren, vis, charcuterie, vlees, wild en gevogelte, rijst en peulvruchten, kruidenierswaren, eieren en zuivel, de bakker, groenten en fruit. Elk deel bevat heerlijke recepten voor de aangeboden producten. Jenny Chandler brengt de markt tot leven met een inleiding voor elke kraam en uitleg over de producten. Ze bespreekt ook traditionele kooktechnieken en geeft eenvoudige alternatieven.
Verdeeld over verschillende kramen vindt u op de plaatselijke markt: schaaldieren, vis, charcuterie, vlees, wild en gevogelte, rijst en peulvruchten, kruidenierswaren, eieren en zuivel, de bakker, groenten en fruit. Elk deel bevat heerlijke recepten voor de aangeboden producten. Jenny Chandler brengt de markt tot leven met een inleiding voor elke kraam en uitleg over de producten. Ze bespreekt ook traditionele kooktechnieken en geeft eenvoudige alternatieven.
Auteur | | J. Chandler |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |