De Keuken Van Zuidoost Azie
DE KEUKEN VAN ZUIDOOST-AZIE
De beste recepten uit Thailand, Singapore, Maleisië, Indonesié, de- Filippijnen en Vietnam
DE KEUKEN VAN ZUIDOOST-AZIE is kleurrijk, smaakvol en gezond. Ieder gerecht is er op gericht alle smaakpapillen te bekoren. De variatie van de gerechten is net zo groot als de diversiteit van de verschillende culturen. Maar de waardering voor smakelijk eten is overal in deze regio even hoog.
In DE KEUKEN VAN ZUIDOOST-AZIE, geeft Ruth Law, oprichtster van de Aziatische kookschool in Chieago, de beste recepten uit Thailand, Singapore, Maleisië, Indonesië, de Filippijnen ,en Vietnam. Van Goi Tojn, pittige salade van kip en varkensvlees uit "Vietnam, tot Kaing Chup Yu, gefrituurde vis met gembersaus uit Singapore; maar ook Kaeng Pet Kai, Thaise kip in rode curry' en Daging Reindang, gesmoord rundvlees, en Rujak, een pittige fruitsalade, uit Indonesië.
DE KEUKEN VAN' ZUIDOOST-AZW geeft u niet alleen de basistechnieken om vele verrukkelijke recepten te bereiden, maar ook uitgebreide menusuggesties en achtergrondinformatie over de diverse culturen.
Uit de pers: 'Het is zeldzaam dat een boek behalve gerechten ook de cultuur van een land zo goed beschrijft. Ruth Law's complete kookboek is het resultaat van lange reizen door Zuldoost-Azië, waar meesterkoks en anderen hun jarenlang bewaarde keukengeheimen met haar deelden. Dit boekbevat niet alleen authentieke, unieke recepten, het is ook de beste manier om te reizen-in-je-luie-stoel.'
De beste recepten uit Thailand, Singapore, Maleisië, Indonesié, de- Filippijnen en Vietnam
DE KEUKEN VAN ZUIDOOST-AZIE is kleurrijk, smaakvol en gezond. Ieder gerecht is er op gericht alle smaakpapillen te bekoren. De variatie van de gerechten is net zo groot als de diversiteit van de verschillende culturen. Maar de waardering voor smakelijk eten is overal in deze regio even hoog.
In DE KEUKEN VAN ZUIDOOST-AZIE, geeft Ruth Law, oprichtster van de Aziatische kookschool in Chieago, de beste recepten uit Thailand, Singapore, Maleisië, Indonesië, de Filippijnen ,en Vietnam. Van Goi Tojn, pittige salade van kip en varkensvlees uit "Vietnam, tot Kaing Chup Yu, gefrituurde vis met gembersaus uit Singapore; maar ook Kaeng Pet Kai, Thaise kip in rode curry' en Daging Reindang, gesmoord rundvlees, en Rujak, een pittige fruitsalade, uit Indonesië.
DE KEUKEN VAN' ZUIDOOST-AZW geeft u niet alleen de basistechnieken om vele verrukkelijke recepten te bereiden, maar ook uitgebreide menusuggesties en achtergrondinformatie over de diverse culturen.
Uit de pers: 'Het is zeldzaam dat een boek behalve gerechten ook de cultuur van een land zo goed beschrijft. Ruth Law's complete kookboek is het resultaat van lange reizen door Zuldoost-Azië, waar meesterkoks en anderen hun jarenlang bewaarde keukengeheimen met haar deelden. Dit boekbevat niet alleen authentieke, unieke recepten, het is ook de beste manier om te reizen-in-je-luie-stoel.'
Auteur | | R. Law |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |