De Afrikaanse keuken wereldwijd

De Afrikaanse keuken wereldwijd

Afrikanen leven, door de geschiedenis gedwongen, verspreid over de gehele wereld, maar ze blijven zich verbonden voelen met hun land van oorsprong. Dat kom onder meer tot uitdrukking in de vele, heerlijke gerechten die zij op tafel weten te toveren. Dorinda Hafner heeft een uitgebreid assortiment aan gevarieerde recepten verzameld. Haar reizen van Ghana tot Egypte, van Tanzania tot Marokko, van Brazilie tot Trinidad en van Guadeloupe tot New Orleans leverden dit unieke kookboek op. Naast veel informatie over de bezochte landen en de gebruikte produkten staat de Afrikaanse Keuken Wereldwijd boordervol verrukkelijke en aparte recepten die allemaal bijzonder smakelijk zijn. Ook u bent nu in staat de smakelijkste maaltijkden te bereiden: bananen-cremesoep uit Tanzania, geroosterd lam met komijnzaad uit Ghana, akee met zoute vis uit Jamaica of zoete aardappelbroodjes uit Cuba.

Auteur | Hafner
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021551920
Boekomslag voor ISBN: 9789062917471
Boekomslag voor ISBN: 9789048306176
Boekomslag voor ISBN: 9789054668961
Boekomslag voor ISBN: 9789054265542
Boekomslag voor ISBN: 9789464040074


Boekn ©