Regionale keukens van Frankrijk. provenc

Regionale keukens van Frankrijk. provenc

In dit fraai uitgegeven kookkijkboek vindt men van soep tot nagerecht de meest karakteristieke recepten uit de Provence. Met steeds terugkerende basiselementen als olijfolie, knoflook, ansjovis, kappertjes en basilicum worden de pittoreske sauzen (aĆÆoli, tapenade), vissoepen en stoofpotten gepresenteerd in overzichtelijke stap-voor-stap-recepten met wijnadvies. Niet iedereen zal natuurlijk beschikken over voldoende courgettebloemen en zeeĆ«gels, maar de meeste gerechten zijn uit de degelijke boerenkeuken en kunnen met enige inventiviteit en liefde gemakkelijk gemaakt worden. Prachtige foto's en leuke achtergrondinformatie doen ook andere sensoren dan de smaakpapillen aan hun trekken komen.

Auteur | Sylvie Girard
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789054269328
Boekomslag voor ISBN: 9789073191082
Boekomslag voor ISBN: 9789080383517
Boekomslag voor ISBN: 9789054269748
Boekomslag voor ISBN: 9789025406509
Boekomslag voor ISBN: 9781510775282


Boekn ©