Beste Recepten Uit De Provence
Dit kookboek nodigt u uit plaats te nemen aan de tafel bij de kok,
antiquair en levensgenieter Michel Biehn. Zijn eenvoudige en smakelijke
Provençaalse gerechten zoals Soep met pistou of een Grand aïoli vormen voor
kenners altijd adembenemende culinaire hoogtepunten. Door kurkuma geel
gekleurde Kip met olijven, Bouillabaisse met een rouille van zee-egel, of
een van de meest elementaire recepten, Frites met knoflook, stuk voor stuk
zorgen ze voor een onvergetelijke gastronomische ervaring.
antiquair en levensgenieter Michel Biehn. Zijn eenvoudige en smakelijke
Provençaalse gerechten zoals Soep met pistou of een Grand aïoli vormen voor
kenners altijd adembenemende culinaire hoogtepunten. Door kurkuma geel
gekleurde Kip met olijven, Bouillabaisse met een rouille van zee-egel, of
een van de meest elementaire recepten, Frites met knoflook, stuk voor stuk
zorgen ze voor een onvergetelijke gastronomische ervaring.
Auteur | | Michel Biehn |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |