Asperges

Asperges

De lente is aspergetijd en veel fijnproevers kijken er elk jaar weer naar uit. Of ze nu wit, groen of paars zijn, dik of heel dun, de delicate stengels zijn alom geliefd. Dit kookboek staat bol van geraffineerde en veelzijdige recepten. Van elegante voorgerechten, salades en soepen en stevige pasta-, rijst- of ovengerechten tot uitgebreide hoofdgerechten met vis, schaaldieren en vlees, chique varianten en lichte, moderne ideeën uit de internationale keuken. Verrassend genoeg zijn asperges zelfs in zoete variaties te bereiden. En als u ook buiten het voorjaar om van de heerlijke aspergesmaak wilt genieten, vindt u ook de heerlijkste recepten voor pesto, chutney en compote. Elk recept is voorzien van een schitterende foto.

Auteur | Andreas Neubauer
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461432094
Boekomslag voor ISBN: 9789054265337
Boekomslag voor ISBN: 9789054268024
Boekomslag voor ISBN: 9789054265849
Boekomslag voor ISBN: 9789054267928


Boekn ©