Het gouden olijfolie boek

Het gouden olijfolie boek

Consumenten, artsen en beroepskoks zijn vol lof over olijfolie. De olie heeft net zoveel karakter (smaaknuances) als goede wijn en kan in de keuken op heel veel manieren gebruikt worden. Maar olijfolie is ook zeer gezond, vanwege het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren.

Het gouden olijfolie boek beschrijft het hele scala van het planten van de bomen tot de oogst van de olijven en het persen van de olie. In het receptengedeelte komt de hele rijkdom van de mediterrane keuken aan bod; salades, antipasti, hoofdgerechten met en zonder vlees of vis, pasta, hartig gebak en dips, sauzen en purees.

Auteur | Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789090300245
Boekomslag voor ISBN: 9789057640049
Boekomslag voor ISBN: 9789401455435
Boekomslag voor ISBN: 9789020206326
Boekomslag voor ISBN: 9789607439468
Boekomslag voor ISBN: 9789060306093


Boekn ©