Koken als in een Mexicaanse Cantina
Koken als in een Mexicaanse Cantina
Het woord cantina roept ontspannen, heerlijk eten op, zoals dat bij marktkraampjes, in bars en landelijke restaurantjes in Mexico overal kan. De menu's weerspiegelen de diverse regionale specialiteiten van het land en cantina-koks presenteren moeiteloos hun unieke versies van Mexicaanse klassiekers. Van het eerste teugje margarita met guacamole en chips, via een echt Mexicaans hoofdgerecht tot de laatste lepel zijdezachte pudding is een cantina-maaltijd een hartverwarmend feest van smaken en texturen. uit de inleiding tot CANTINA
Het woord cantina roept ontspannen, heerlijk eten op, zoals dat bij marktkraampjes, in bars en landelijke restaurantjes in Mexico overal kan. De menu's weerspiegelen de diverse regionale specialiteiten van het land en cantina-koks presenteren moeiteloos hun unieke versies van Mexicaanse klassiekers. Van het eerste teugje margarita met guacamole en chips, via een echt Mexicaans hoofdgerecht tot de laatste lepel zijdezachte pudding is een cantina-maaltijd een hartverwarmend feest van smaken en texturen. uit de inleiding tot CANTINA
Auteur | | Susan Feniger |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |