Koken als in een oosters eethuis
Koken als in een Oosters Eethuis
De eethuizen in het Verre Oosten bieden enkele van de beste Aziatische gerechten. Deze aan of op straat verkrijgbare gerechten waren eens eigenlijk hapjes een krokante uienpannenkoek op Taiwan, een maïs-garnalenbeignet in Indonesië, een broodje varkensgehakt in China. Tegenwoordig is het repertoire uitgebreid en omvat voedzamere schotels als een Kantonese mie-knoedelsoep, knapperige Thaise mie en krab met chilipeper uit Singapore. Omdat al deze eethuisgerechten eerst thuis werden gemaakt, is de terugreis naar de keuken thuis een reis zonder problemen. - uit de inleiding tot OOSTERS EETHUIS
De eethuizen in het Verre Oosten bieden enkele van de beste Aziatische gerechten. Deze aan of op straat verkrijgbare gerechten waren eens eigenlijk hapjes een krokante uienpannenkoek op Taiwan, een maïs-garnalenbeignet in Indonesië, een broodje varkensgehakt in China. Tegenwoordig is het repertoire uitgebreid en omvat voedzamere schotels als een Kantonese mie-knoedelsoep, knapperige Thaise mie en krab met chilipeper uit Singapore. Omdat al deze eethuisgerechten eerst thuis werden gemaakt, is de terugreis naar de keuken thuis een reis zonder problemen. - uit de inleiding tot OOSTERS EETHUIS
Auteur | | Joyce Jue |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |