Kris De Roy

Kris De Roy

In juni brengt Hofke van Bazel haar eerste boek uit. Het wordt een uitgebreid kookboek met recepten ingedeeld volgens de vier seizoenen, met ook aandacht voor de vegetarische gastronomie. Chef Kris De Roy vertelt over zijn kookvisie, het restaurant en alles daaromheen.\nHet wordt een echt gebruiksboek, met veel aandacht voor de producten en met prachtige foto's van Willy Lippens, die niet alleen de gerechten ten volle tot zijn recht laat komen, maar ook een blik gooit achter de schermen van het restaurant.\n\nChef Kris de Roy won dit jaar de Innovatie en Styling Award op de prestigieuze Nederlandse vakwedstrijd De Zilveren Oester Trofee in Goes. \nIn 2006-2007 won het restaurant ook al de prijs Prosper Montagn� 2006-2007.

Auteur | K. De Roy
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789053496725
Boekomslag voor ISBN: 9789020974546
Boekomslag voor ISBN: 9789062287802
Boekomslag voor ISBN: 9789058564412
Boekomslag voor ISBN: 9789059562226


Boekn ©