Guy van Cauteren - Restaurant 't Laurierblad

Guy van Cauteren - Restaurant 't Laurierblad

'Koken is geen kunst, het is een ambacht.' zegt Guy Van Cauteren, chef van restaurant 't Laurierblad in Berlare.

Dit boek vertelt het passionele verhaal van meer dan 40 jaar gastronomie. Voor Van Cauteren zijn recepten enkel aanzetten die de individualist op weg helpen een eigen interpretatie te vormen. Guy Van Cauteren heeft een hekel aan alles wat in een keurslijf zit. Voor hem geldt louter klasse maar nooit geen pretenties.

Zijn keuken is klassiek maar niet in de betekenis van nostalgie. Met veel respect worden de ingrediƫnten en de keuze ervan besproken. Van wilde paling en wilde fazant tot hoeve-varken.

Elk recept wordt met dezelfde passie behandeld. Het zijn zeker niet de typische recepten van grootmoeder!

Rebels vanwege het prikkelen van de zintuigen, het juist doseren en de klanten waar voor hun geld bieden zijn de topprioriteiten voor Van Cauteren.

Bijgestaan door de schitterende fotografie van Willy Lippens en de boeiende teksten van Stefaan Van Laere, bent u zo bereid om zelf aan de slag te gaan volgens uw eigen interpretatie!


Auteur | Guy Van Cauteren
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048307920
Boekomslag voor ISBN: 9789045208978
Boekomslag voor ISBN: 9789045219547
Boekomslag voor ISBN: 9789048835782


Boekn ©