Ondernemingsplan horeca

Ondernemingsplan horeca

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor Managers/Ondernemers (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.Dit boek heeft dezelfde indeling als het ondernemingsplan en alle eerdere vakken uit de opleiding komen kort terug: marketing & sales, personeel & organisatie en bedrijfseconomie. Door alle opdrachten uit dit boek te maken en te bundelen, staat uiteindelijk je ondernemingsplan op papier!In dit boek worden echte horecaondernemers geïnterviewd en zijn er vele praktische tips en praktische voorbeelden opgenomen. Hoewel het boek onderdeel is van een methode, is het daarom ook zeer geschikt voor de (toekomstig) horecaondernemer en werkende professional.

Auteur | Svh
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Onderwijs & Didactiek

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789037245349
Boekomslag voor ISBN: 9789062286041
Boekomslag voor ISBN: 9789083150000
Boekomslag voor ISBN: 9789082939606
Boekomslag voor ISBN: 9789012405935
Boekomslag voor ISBN: 9789045356631


Boekn ©