Horeca De Baas
Horeca de baas
Geld verdienen met gastvrijheid!
Het verlenen van gastvrijheid is een veelzijdig vak, waarbij commercieel denken en handelen noodzakelijk zijn. Dit boek laat zien hoe u winst maakt met uw horecabedrijf en hoe u uw bedrijfsresultaat aanzienlijk laat stijgen.
U krijgt antwoord op vragen als: Hoe start en exploiteer ik succesvol een horecabedrijf? Hoe geef ik mijn bedrijf een nieuwe impuls? Hoe verhoog ik mijn omzet en verlaag ik mijn kosten? Hoe zorg ik voor continuïteit? Dit praktijkgerichte boek bevat praktische voorbeelden en adviezen, zodat het iedere horecaondernemer zal aanspreken die telkens terugkerende problemen wil oplossen. Een must voor ieder horecaondernemer!
Inhoud
Henk Kloosterhuis en Martijn Verheule introduceren in dit boek het Horeca Ondernemers Succeswiel bestaande uit zeven punten:
1. De kern van de horeca; de gast als klant zien.
2. De ondernemer; ondernemen is denken, durven, doen en doorzetten.
3. De gast; de gast een reden geven om te komen.
4. Het bedrijf; het optimaal benutten van mensen, middelen en markten.
5. Het doen; het doen van de juiste dingen op de juiste tijd.
6. Het resultaat; het maken van resultaat door bottomline-up denken.
7. De toekomst; vanuit de toekomst terugdenken.
Henk en Martijn adviseerden samen in bijna veertig jaar meer dan vijfduizend horecabedrijven. U leest alles over hun belangrijkste ervaringen met succesvol ondernemen in de horeca.
Voor wie bestemd
Horeca-ondernemers, –managers en -medewerkers die resultaat willen zien. Ook voor iedereen die erover denkt om in de horeca te gaan starten. Tevens voor studenten van de HHS, MHS en overige horeca- of toeristische scholen.
Geld verdienen met gastvrijheid!
Het verlenen van gastvrijheid is een veelzijdig vak, waarbij commercieel denken en handelen noodzakelijk zijn. Dit boek laat zien hoe u winst maakt met uw horecabedrijf en hoe u uw bedrijfsresultaat aanzienlijk laat stijgen.
U krijgt antwoord op vragen als: Hoe start en exploiteer ik succesvol een horecabedrijf? Hoe geef ik mijn bedrijf een nieuwe impuls? Hoe verhoog ik mijn omzet en verlaag ik mijn kosten? Hoe zorg ik voor continuïteit? Dit praktijkgerichte boek bevat praktische voorbeelden en adviezen, zodat het iedere horecaondernemer zal aanspreken die telkens terugkerende problemen wil oplossen. Een must voor ieder horecaondernemer!
Inhoud
Henk Kloosterhuis en Martijn Verheule introduceren in dit boek het Horeca Ondernemers Succeswiel bestaande uit zeven punten:
1. De kern van de horeca; de gast als klant zien.
2. De ondernemer; ondernemen is denken, durven, doen en doorzetten.
3. De gast; de gast een reden geven om te komen.
4. Het bedrijf; het optimaal benutten van mensen, middelen en markten.
5. Het doen; het doen van de juiste dingen op de juiste tijd.
6. Het resultaat; het maken van resultaat door bottomline-up denken.
7. De toekomst; vanuit de toekomst terugdenken.
Henk en Martijn adviseerden samen in bijna veertig jaar meer dan vijfduizend horecabedrijven. U leest alles over hun belangrijkste ervaringen met succesvol ondernemen in de horeca.
Voor wie bestemd
Horeca-ondernemers, –managers en -medewerkers die resultaat willen zien. Ook voor iedereen die erover denkt om in de horeca te gaan starten. Tevens voor studenten van de HHS, MHS en overige horeca- of toeristische scholen.
Auteur | | H. Kloosterhuis |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |