Tips uit de keuken van een kookgek
Voor restaurateur Joop Braakhekke vormt eten en alles wat, daarmee samenhangt, een belangrijk deel van zijn bestaan. Niet alleen in zijn Amsterdamse restaurant 'Le Garage' houdt hij zich dagelijks bezig met gerechten en smaak, ook in het tv-programma 'Kookgek' laat hij de kijker delen in zijn kennis van goede voeding en de bereiding ervan. Hij is vooral een expert in het geven van informatie en handige tips voor het samenstellen van de dagelijkse maaltijd, eenvoudige of luxe, maar altijd bijzonder en lekker. Tips uit de keuken van een kookgek staat vol handige kook- en keukentips en informatie over inkopen, bewaren en bereiden van vele verschillende ingrediƫnten en het gebruik van kruiden en specerijen. Tevens besteedt hij aandacht aan basis keukenapparatuur en het plannen en voorbereiden van maaltijden. Dit alles in Joops onnavolgbare verteltrant. In Tips uit de keuken van een kookgek geeft bovendien een negental Nederlandse en Belgische topkoks hun Gouden Tip. Het boek is voorzien van grappige en 'instructieve' illustraties. Sterk aanbevolen voor elke kook(gek) liefhebber.
Auteur | | Braakhekke |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |