Masterclass  -   Mosselen

Masterclass - Mosselen

De serie waar één onderwerp uitgelicht wordt door dé expert op dat gebied.

In Masterclass Mosselen laat Piet Devriendt aan de hand van 50 recepten zien dat je met mosselen oneindig kunt variëren. Nieuwe, verfrissende, bekende en minder bekende recepten met de mossel in de hoofdrol. Gekookt, gebakken, in de wok of rauw, je kunt er alle kanten mee uit. Piet Devriendt is mosselchef van het restaurant De Oesterput in Blankenberg. 'Wij Belgen eten ze het liefste met frietjes. Onze noorderburen graag met brood. Maar je kunt zo veel meer met de schelpdiertjes.'

Auteur | Piet Devriendt
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461431950
Boekomslag voor ISBN: 9789048835478
Boekomslag voor ISBN: 9789058269621
Boekomslag voor ISBN: 9789038811420


Boekn ©